Allandale Neighborhood Association-Board of Directors Meeting Agenda.

Wednesday, 7-August- 2019, 7:00–9:00 p.m. 

Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

  1.  Call to Order. (5 Minutes; 7:00 – 7:05 pm)
    1. Roll call/introductions
  1.  Minutes. (5 Minutes; 7:05 – 7:10 pm)
    1. Secretary: July minutes as distributed by Ranleigh Hirsh; changes noted.
  1. Presentation about the use of future Hotel Occupancy Taxes. (10 Minutes; 7:10 – 7:20 pm)
    1. Unconventional Austin
  1. Update over the revised obstruction ordinance (what was previously known as sit-lie). (15 Minutes; 7:20  – 7:35 pm)
    1. Laura DiCarlo, Chair Safety Committee/CM Leslie Pool’s office
  1. Presentation on the Revised Land Use Code (20 Minutes; 7:35 – 7:55 pm)
    1. Tod Shaw, Chair Planning and Zoning Committee
  1. Social Committee/4-July Updates. (5 Minutes; 7:55 – 8:00 pm)
    1. Joanne Senyk, Chair Membership Committee
  1. Officer Reports. (10 Minutes; 8:00 – 8:10 pm)
    1. Treasurer, Erik Butler
    2. Vice President, Adam Haynes
    3. President, Kevin Smith
    4. Secretary, Ranleigh Hirsh
  1. Committee & Special Committee Reports. (10 Minutes; 8:10 – 8:20 pm)
    1. Nominating Committee, Diana Wheeler
    2. Zoning, Planning and Land Use (ZPL), Todd Shaw
    3. Parks, Recreation, and Greenspace (RPG), Steve Johnsona
    4. Membership, Joanne Senyk
    5. Safety, Laura DiCarlo
    6. Communications Committee, Kevin Smith
  1. Associate Organization Reports. (10  Minutes; 8:20 – 8:30 pm)
    1. Bull Creek Rd Committee,  Ranleigh Hirsh
    2. Austin Neighborhoods Council, Caroline Reynolds
  1. Neighborhood Input (15-Minutes; 8:30 – 8:45 pm)
  1. Old Business.
  2. New Business. 
  3. Adjourn.