Allandale Neighborhood Association-General Membership Meeting Agenda

Wednesday, 3-April- 2019, 7:00–9:00 p.m.

Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

  1. Call to Order. (5 Minutes 7:00 – 7:05 pm)
    1. Roll call/introductions
  1. Minutes. (5 Minutes 7:05 – 7:10 pm)
    1. Secretary: March  minutes as distributed by Ranleigh Hirsh; changes noted.
  1. Deed Mapping Project (10 Minutes 7:10 – 7:20 pm)
    1. Kevin Smith, Fee Assessment
  1. Discussion on 2019 Garage Sale  (10 minutes; 7:20-7:30 pm)
    1. Joanne Senyk
  1. Discussion Austin Strategic Mobility Plan (10 Minutes 7:30-7:40 pm)
    1. Todd Shaw
  1. Discussion  Zoning Committee’s Community Survey (5 Minutes 7:45-7:50 pm)
    1. ANA Board of Directors
  1. Officer Reports. (10 Minutes; 7:50-8:00 pm)
    1. Treasurer, Erik Butler
    2. Vice President, Adam Haynes
    3. President, Kevin Smith
    4. Secretary, Ranleigh Hirsh
  1. Committee & Special Committee Reports. (10 Minutes; 8:00-8:15pm)
    1. Nominating Committee, Diana Wheeler
    2. Zoning, Planning and Land Use (ZPL), Todd Shaw
    3. Parks, Recreation, and Greenspace (RPG), Monica Malhotra
    4. Membership, Joanne Senyk
    5. Safety, Laura DiCarlo
    6. Communications Committee, Kevin Smith
  1. Associate Organization Reports.
    1. Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes; 8:15-8:20 pm)
  1. Neighborhood Input (15-Minutes) (8:30-8-45 pm)
  1. Old Business.
  2. New Business.
  3. Adjourn.