Wednesday, 6-Mar- 2018, 7:00–9:00 p.m.

Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

  • Call to Order. (5 Minutes 7:00 – 7:05 pm)
    1. Roll call/Introductions
  • Minutes. (5 Minutes 7:05 – 7:10 pm)
    • Secretary: February  minutes as distributed by Ranleigh Hirsh; changes noted.
  • Introduction to  APD Officer Ellis (5 Minutes 7:10 – 7:15 pm)
    • Laura Dicarlo, Officer Ellis
  • Presentation about Rosedale School Moving to the Old Lucy Reed Campus  (15 minutes; 7:15-7:30 pm)
    • Principal Dickey, Rosedale School
  • Discussion on 2019 Recycling Fair (10 minutes; 7:30-7:40 pm)
    • Joanne Senyk
  • Discussion and Approval of Bylaw Amendments (5 Minutes 7:40-7:45 pm)
    • ANA General Membership
  • Vote to Approve Zoning Committee’s Community Outreach (5 Minutes 7:45-7:50 pm)
    • ANA Board of Directors
  • Officer Reports. (10 Minutes; 7:50-8:00 pm)
    • Treasurer, Erik Butler
    • Vice President, Adam Haynes
    • President, Kevin Smith
    • Secretary, Ranleigh Hirsh
  • Committee & Special Committee Reports. (10 Minutes; 8:00-8:15pm)
    • Nominating Committee, Diana Wheeler
    • Zoning, Planning and Land Use (ZPL), Todd Shaw
    • Parks, Recreation, and Greenspace (RPG), Monica Malhotra
    • Membership, Joanne Senyk
    • Safety, Laura DiCarlo
    • Communications Committee, Kevin Smith
  • Associate Organization Reports.
    • Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes; 8:15-8:20 pm)
  • Neighborhood Input (15-Minutes) (8:30-8-45 pm)
  • Old Business.
  • New Business.
  • Adjourn.