Allandale Neighborhood Association-Board of Directors Meeting Agenda
Wednesday, 6-Feb- 2018, 7:00–9:00 p.m.
Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive


Call to Order. (5 Minutes 7:00 – 7:05 pm)
Roll call/introductions

Minutes. (5 Minutes 7:05 – 7:10 pm)
Secretary: December minutes as distributed by Ranleigh Hirsh; changes noted.

Presentation on Proposed Social Committee (10 minutes; 7:10-7:20 pm)
Allison Thompson and Heather Varela

Presentation on Cap Metro’s Project Connect (15 minutes; 7:20-7:35 pm)
Cynthia Miller and Bobbie Garza-Hernandez

Discussion on the Appeal to Yard Bar’s Amplified music permit. (5 minutes; 7:35-7:40 pm)
Brandon Faught/Kevin Smith and Kristen Heaney

Discussion about MIS 374 Project- Allandale Deed Restrictions Web Map (10 minutes; 7:40- 7:50 pm)
ANA Board/Scott Ehlers

Discussion on Neighborhood Survey (20 minutes; 7:50-8:10 pm)
ANA Board

Discussion of New Meeting Layout (5 minutes; 8:10-8:15 pm)
Kevin Smith

Officer Reports. (10 Minutes; 8:15-8:25 pm)
Treasurer, Erik Butler
Vice President, Adam Haynes
President, Kevin Smith
Secretary, Ranleigh Hirsh

Committee & Special Committee Reports. (10 Minutes; 8:25-8:35 pm)
Nominating Committee, Diana Wheeler
Zoning, Planning and Land Use (ZPL), Todd Shaw
Parks, Recreation, and Greenspace (RPG), Monica Malhotra
Membership, Joanne Senyk
Safety, Laura DiCarlo
Communications Committee, Kevin Smith

Associate Organization Reports.
Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes; 8:35-8:40 pm)
Bull Creek Road Coalition: Ranleigh Hirsh (5 Minutes; 8:40-8:45 pm)
Shoal Creek Watershed Action Plan: Ranleigh Hirsh (5 minutes; 8:45-8:50 pm)

Old Business.
New Business.
Adjourn.