Allandale Neighborhood Association-Board of Directors Meeting Agenda
Wednesday, 7-Nov- 2018, 7:00–9:00 p.m.
Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

Call to Order. (5 Minutes 7:00 – 7:05pm)
Roll call/introductions

Minutes. (5 Minutes 7:05 – 7:10pm)
Secretary: September minutes as distributed by Ranleigh Hirsh; changes noted.

Presentation on Austin Strategic Mobility Plan (25 minutes; 7:10-7:35 pm)
Cole Kitten, Division Manager Austin Transportation Department

Discussion of Aligning Fall General Membership Meeting with the Start of the Fiscal Year (15 minutes; 7:35-7:50pm)
Erik Butler

Review of Special Committees (10 minutes; 7:50-8:00pm)
Kevin Smith

Discussion about Proposed Zoning, Planning and Land Use Committee (15 minutes; 8:00-8:15pm)
ANA Board of Directors

Officer Reports. (10 Minutes; 8:15-8:25pm)
Treasurer, Erik Butler
Vice President, Adam Haynes
President, Kevin Smith
Secretary, Ranleigh Hirsh

Committee & Special Committee Reports. (15 Minutes; 8:25-8:40pm)
Nominating Committee
Zoning, Planning and Land Use (ZPL), Todd Shaw
Parks, Recreation, and Greenspace (RPG), Monica Malhotra
Membership, Joanne Senyk
Safety, Laura DiCarlo
Communications Committee, Kevin Smith

Associate Organization Reports.
Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes; 8:40-8:45pm)

Old Business.
New Business.
Adjourn.