NW Rec is OPEN.  Agenda below:

Allandale Neighborhood Association–Executive Committee Meeting Agenda – REVISION 1
Wednesday, May 2, 2018, 7:00–9:00 p.m.
LOCATION NW REC CENTER

1. Call to Order (5 Minutes 7:00 – 7:05p)
a. Roll call/introductions

2. Minutes (5 Minutes 7:05 – 7:10p)
a. Secretary: April minutes as distributed by Joanne Senyk; changes noted.

3. Briefing and Discussion on Application to Rezone 3110 West Terrace Drive from SF-2 to SF-3
(15 minutes; 7:10-7:25p)
Danielle Lesikar, property owner
Resource: Scott Grantham, Senior Planner, City of Austin, Planning & Zoning Department

4. Briefing on CodeNEXT Public Hearings, Council Petition Vote (15 minutes; 7:25-7:40p)
Allan McMurtry, Todd Shaw, Scott Ehlers

5. Vote: ANA Policy Position on CodeNEXT Version 3 (15 minutes; 7:40-7:55p)
Todd Shaw, ANA Zoning Chair

6. Vote: Resolution on Burnet Road Corridor (10 minutes; 7:55-8:05p)
Allan McMurtry

7. Neighborhood Garage Sale – Sat., May 5, 2018; Planning Discussion (10 minutes; 8:05-8:15p
Joanne Senyk

8. July 4 Parade Planning Discussion (10 minutes; 8:15-8:25p)


9. Officer Reports (10 Minutes; 8:25-8:35p)
a. Treasurer, Erik Butler
b. Vice President, Rand Zumwalt
c. President, Scott Ehlers

10. Committee & Special Committee Reports (15 Minutes 8:35-8:50p)
a. Parks, Monica Malhotra
b. Membership, Ranleigh Hirsh
c. Bull Creek Road Coalition; Discussion of Westminster Manor Expansion
d. Bylaws, Adam Haynes
e. Safety, Laura DiCarlo
f. Communications Committee, Kevin Smith
g. Nominating Committee, Kevin Smith

11. Associate Organization Reports
a. Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes 8:50 – 8:55p)

12. Old Business

13. New Business

14. Adjourn