Agenda here.  Please join us!

Allandale Neighborhood Association
Executive Committee Meeting Agenda
Wednesday, Oct. 4, 2017, 7:00–9:00 p.m.
Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

1. Call to Order (5 Minutes 7:00 – 7:05)
a. Roll call/introductions

2. Minutes (5 Minutes 7:05 – 7:10)
a. Secretary: September minutes as distributed by Joann Senyk; changes noted.

3. Presentation (20 Minutes 7:10 – 7:30)
a. Todd Shaw, ANA Zoning Chair
–Presentation on CodeNEXT Draft 2

4. Planning for CodeNEXT Community Forum with Mayor Adler (30 Minutes 7:30-8:00)
–Tues., Nov. 7, 7pm – Covenant Presbyterian
–Signage/Publicity
–Invitations
–Forum Format
–Equipment Needs
–Assignments/Deadlines

5. Officer Reports (8:00-8:10)
a. Treasurer, Erik Butler
b. Vice President, Rand Zumwalt
c. President, Scott Ehlers

6. Standing Committee Reports (8:10-8:30)
a. Committee Assignments
b. Bylaws, Rand Zumwalt
c. Communications, Laura Beck
d. Membership, Ranleigh Hirsh
e. Safety, Laura DiCarlo
f. Land Development Code, Allan McMurtry (10 Minutes 8:30 – 8:40)

7. Associate Organization Reports
a. Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes 8:40 – 8:50)

8. Special Committee Reports
a. Bull Creek Road Coalition: Ranleigh Hirsh (5 Minutes 8:50 – 8:55)

9. Old Business

10. New Business

11. Adjourn