Allandale Neighborhood Association General Membership Meeting Agenda Wednesday, June 7, 2017, 7:009:00 p.m. Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

1. Call to Order (5 Minutes 7:00 7:05)
Roll call/introductions

2. Minutes (5 Minutes 7:05 7:10)
Secretary: April minutes as distributed by Carla Penny else changes noted.

3. Officer Reports
Treasurer, Scott Ehlers (5 Minutes 7:10 7:15)
Vice President, Elliot Brubaker (5 Minutes 7:15 7:20)
President, Marshall Thompson (5 Minutes 7:20 7:25)

4. Standing Committee Reports
Bylaws, Rand Zumwalt (10 Minutes 7:25 7:35)
Communications, Laura Beck (5 Minutes 7:35 7:40)
Membership, Ranleigh Hirsh (5 Minutes 7:40 7:45)
Nominating, Erik Butler (10 Minutes 7:45 7:55)
Safety, Laura DiCarlo (10 Minutes 7:55 8:05)
Zoning, Todd Shaw (10 Minutes 8:05 – 8:15)

5. Associate Organization Reports
Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes 8:15 8:20)

6. Special Committee Reports
Bull Creek Road Coalition: Ranleigh Hirsh (5 Minutes 8:20 8:25)
Land Development Code: Allan McMurtry (10 Minutes 8:25 8:35)

7. Old Business

8. New Business
Planning Discussion: Allandale Neighborhood 2017 July Fourth Parade. (25 Minutes 8:35 9:00)
Rand Zumwalt, Scott Ehlers and Joanne Senyk will report on their progress in planning for the upcoming July Fourth Parade, next steps and additional needs.

9. Adjourn