The next ANA EC meeting is this Wed, 5/3, 7 pm at NW Rec.  All are welcome.  Agenda is here

Allandale Neighborhood Association
General Membership Meeting Agenda
Wednesday, May 2, 2017, 7:00–9:00 p.m.
Northwest Recreation Center, 2913 Northland Drive

1. Call to Order (5 Minutes 7:00 – 7:05)
Roll call/introductions

2. Minutes (5 Minutes 7:05 – 7:10)
Secretary: April minutes as distributed by Carla Penny else changes noted.

3. Special Presentation / Report (50 Minutes 7:10 – 8:00)
Items of interest to Allandale on the agenda: Everyone has heard something about CodeNEXT by now – but what does it mean for Allandale Residents? The City recently released proposed mapping of the new zoning system, giving us our first glimpse into how the new code will change the look and feel of our neighborhood. The Allandale Neighborhood Association Zoning Committee has prepared a presentation to help our neighbors understand what this means for your house, your block and your community.
o Todd Shaw, Low Density Residential (LDR)
o Rand Zumwalt, T3 Neighborhood – Wide Lot (T3.WL)
o Marshall Thompson, T3 Neighborhood – Deep Setback (T3.DS)
o Kevin Smith, T3 Neighborhood – Intermediate Setback (T3.IS)
o Scott Ehlers, T4 Main Street and T5 Main street Commercial (T4.MS, T5.MS)

4. Officer Reports
Treasurer, Scott Ehlers (5 Minutes 8:00 – 8:05)
Vice President, Elliot Brubaker
President, Marshall Thompson

5. Standing Committee Reports
Bylaws, Rand Zumwalt
Communications, Laura Beck (5 Minutes 8:05 – 8:10)
Membership, Ranleigh Hirsh (5 Minutes 8:10 – 8:15)
Nominating, Erik Butler
Safety, Laura DiCarlo (5 Minutes 8:15– 8:20)
Zoning, Todd Shaw (10 Minutes 8:20 – 8:30)

6. Associate Organization Reports
Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes 8:30 – 8:35)

7. Special Committee Reports
Bull Creek Road Coalition: Ranleigh Hirsh (5 Minutes 8:35 – 8:40)
Land Development Code: Allan McMurtry (15 Minutes 8:40 – 8:55)
Austin Oaks: Kata Carbone (5 Minutes 8:55 –9:00)

8. Old Business

9. New Business

10. Adjourn