Join us Wed, 11/2, 7 – 9 pm NW Rec for the Nov ANA EC meeting.  Anyone is welcome to join!  Agenda here.

  1. Call to Order (5 Minutes 7:00 – 7:05)
    Roll call/introductions

 2. Minutes (5 Minutes 7:05 – 7:10)
Secretary: October minutes as distributed by Carla Penny else changes noted.

  1. Invited Guests/Presentations (45 Minutes 7:10 – 7:55)
    Items of interest to Allandale on the agenda: Austin Mobility Bond. The following speakers have been invited to present brief remarks and field questions on the Austin Mobility Bond:

David Chincanchan, Deputy Campaign Manager, Move Austin Forward
Roger Falk, President, Travis County Taxpayers Union and Spokesperson for Honest Transportation Solutions PAC
Caleb Pritchard, freelance reporter on transportation issues for the Austin Monitor

  1. Officer Reports
    Treasurer, Scott Ehlers (5 Minutes 7:55 – 8:00)
    Vice President, Elliot Brubaker (No Report)
    President, Marshall Thompson (5 Minutes 8:00 – 8:05)
  1. Standing Committee Reports
    Bylaws, Rand Zumwalt (5 Minutes 8:05 – 8:10)
    Communications, Laura Beck (5 Minutes 8:10 – 8:15)
    Membership, Ranleigh Hirsh (5 Minutes 8:15 – 8:20)
    Nominating, Erik Butler (5 Minutes 8:20– 8:25)
    Safety, Laura DiCarlo (5 Minutes 8:25– 8:30)
    Zoning, Todd Shaw (5 Minutes 8:30 – 8:35)
  1. Associate Organization Reports
    Austin Neighborhoods Council: Caroline Reynolds (5 Minutes 8:35– 8:40)
  1. Special Committee Reports
    Bull Creek Road Coalition: Ranleigh Hirsh (5 Minutes 8:40 – 8:45)
    Land Development Code: Allan McMurtry (5 Minutes 8:45 – 8:50)
    Austin Oaks: Kata Carbone (5 Minutes 8:50 – 8:55)
  1. Old Business

Discussion: Recycling Fair a Resounding Success – how do we make this a regular yearly ANA activity? (5 Minutes 8:55 – 9:00)

  1. New Business

Discussion: Proposal to streamline Executive Committee meetings by advance circulation and review of reports and other items requiring EC action.  (If time allows)

 10. Adjourn